Blue Peter Watersport winkel te Uitgeest

BP_nieuwe_naam
blue peter.2
blue peter
blue peter.1

In opdracht van Blue Peter Watersport te Uitgeest heeft Nadinea het beeldmerk en de bijbehorende huisstijl ontworpen.

“De Blue Peter is een seinvlag (letter P) in de scheepvaart die in de haven betekent dat het schip dat deze vlag hijst, weldra zal vertrekken en dat de opvarenden aan boord moeten gaan. Bij zeilwedstrijden wordt de Blue Peter in de startprocedure gehesen bij het voorbereidingssein (4-minutensein) en naar beneden gehaald bij het één-minuutsein. De Blue Peter wordt (informeel) ook gebruikt als waarschuwing naar andere schepen: “Pas op: ik start een wedstrijd”.

In de huisstijlhandboek van BluePeter Watersport is de verdere uitwerking van de branding beschreven. Exterieur: De gevel is voorzien van naam en logo. Ramen zijn voorzien van sfeervolle afbeeldingen met reclame, sponsoring en branding. Deze zorgvuldig uitgekozen en gemaakte afbeeldingen zijn allemaal in het watersport, maritiem en zeilboten thema.
Voor het interieur zijn een aantal aanpassingen gedaan. Denk hierbij aan: banners aan het plafond, bekleding van de bestaande balie. Maar ook het ontwerp en uitvoering van visitekaartjes, bedrijfskleding, branding van de bedrijfsauto, verpakkingen. Ter gelegenheid van de opening zijn er flyers en uitnodigingen gemaakt.
Alle verschillende uitvoeringen hebben gelijke uitstraling, zowel interieur, exterieur en alle andere uitingen.

Bluepeterwatersport.nl

BP2BP3BP5

 

Laat een reactie achter