Kantoor Arag Rechtsbijstand in Amsterdam

Op deze nieuwe vestiging in Amsterdam heeft Nadinea de volledige inrichting verzorgd.
Alle werkplekken zijn bij een van de vele ramen gesitueerd. De kleinere concentratie werkplekken zijn in het midden van de ruimtes geconcentreerd. Hier kan in rust en stilte gewerkt worden.

ARAG wilde graag een licht en ruimtelijk kantoor, waar zo’n 50 medewerkers kunnen werken, vergaderen, lunchen en klanten ontvangen.

 

Arag Amsterdam2

Arag Amsterdam1

Arag Amsterdam7

In het midden van de open ruimte, is een grote wand geplaatst met meerdere functionaliteiten. In deze wand zijn alle functies in verwerkt. Hier staan de printers, de kluisjes, de garderobe, de telefoonunits, de bibliotheek en het gescheiden afval. Door deze losse elementen te verbinden in een gezamenlijke wand wordt er rust gecreëerd en breekt het de ruimte. Om te voorkomen dat het een onpersoonlijke ruimte zou worden, is er een magnetische lijsten/ schilderijenwand gemaakt. Medewerkers hebben de lijsten dankbaar gevuld met foto’s, kaartjes en allerlei leuke persoonlijke dingen.

De vloer is voorzien van verschillende soorten vloerbedekking. Bamboo op alle looppaden, vloerbedekking in de werkzones. De plek waar geluncht en overlegd word, daar ligt een speelse en natuurlijk steenmotief.

 

Laat een reactie achter